ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ – ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ – ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ

Συστήματα θυροτηλεοράσεων – θυροτηλέφωνων

Στην Mpastanis Security εξειδικευόμαστε στην ασφάλεια του σπιτιού σας, και το να ελέγχετε ποιος σας χτυπάει το κουδούνι σχετίζετε με την ασφάλεια σας.
Ένας τομέας στην μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών μας είναι και η εγκατάσταση αξιόπιστων συστημάτων θυροτηλέφωνων και θυροτηλεοράσεων.
Μετά από περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, μπορείτε να βρείτε σε εμάς οικονομικές αλλά ταυτόχρονα αξιόπιστες λύσεις για κάθε είδους πόρτα, σε κάθε είδους κατοικία ή επαγγελματικό χώρο.

Θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράσεις

Είμαστε ηγέτες στην εγκατάσταση συστημάτων θυροτηλέφωνων και θυροτηλεοράσεων στην Ανατολική Αττική και διαθέτουμε τεχνικούς με υψηλή εξειδίκευσης και ευρεία γνώση της αγοράς που προτείνουν εμπεριστατωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους κατασκευαστές στην αγορά, (Legrand, Videx κ.α.) διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ένα ραντεβού με τους τεχνικούς μας έτσι ώστε να επισκεφτούν τον χώρο σας και να συντάξουν μια τεχνική μελέτη.

Service συστημάτων θυροτηλέφωνων και θυροτηλεοράσεων.

Εάν το θυροτηλέφωνο ή η θυροτηλεόραση σας έχει υποστεί βλάβη και χρειάζεστε άμεσα τεχνικό για την επισκευή της, η Mpastanis Security θα στείλει άμεσα τεχνικό να εντοπίσει την βλάβη, να την κοστολογήσει, και να σας προτείνει την επισκευή ή την αντικατάσταση του υπάρχοντος με γνώμονα μόνο το δικό σας συμφέρον.

Όμως δεν σταματάμε εδώ. Προσφέρουμε μια αποκλειστική υπηρεσία ετήσιας συντήρησης συστημάτων θυροτηλέφωνων και θυροτηλεοράσεων σε εταιρίες με πολύ τακτική επισκεψιμότητα, έτσι ώστε να αποφύγουμε ανεπιθύμητες βλάβες που θα προκαλέσουν προβλήματα στην λειτουργία της εταιρίας.

legrand logo       videx logo