Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας

Η ιστορία της Mpastanis Security το όραμα του ιδρυτή της

H ιστορία της Mpastanis Security ξεκινάει το 2008 απ’ το δημιουργό της Γιώργο Μπαστάνη, ο οποίος μετά από μια μακρόχρονη και επιτυχημένη καριέρα σε εταιρίες ασφαλείας και μάλιστα σε καίρια πόστα, αποφασίζει να χαράξει τη δική του πορεία, δημιουργώντας μια νέα πρωτοποριακή εταιρία, η οποία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα καταφέρει να εξελιχθεί στην πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία συστημάτων ασφαλείας και συναγερμών στο λεκανοπέδιο Αττικής καθώς και σε όλη την Ελλάδα.

MPASTANIS SECURITY GROUP

«Κάθε περιουσία που προστατεύεται, είναι κομμάτι της δικής μας περιουσίας»

Η συνταγή της επιτυχίας για τη Mpastanis Security συνδέεται άρρηκτα με τη φιλοσοφία του ιδρυτή της, ο οποίος εφάρμοζε και εξακολουθεί να εφαρμόζει πιστά στη δουλειά του την αρχή ότι «κάθε περιουσία που προστατεύεται , είναι σαν να προστατεύει τη δική του κατοικία». Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι βασικός σκοπός του κ. Μπαστάνη για την εταιρία του, ήταν η δημιουργία της πιο αποτελεσματικής ομάδας που ειδικεύεται στην εγκατάσταση και τη συντήρηση συστημάτων ασφαλείας.

Απ’ τη φιλοσοφία στην πράξη: Πώς οι αρχές μας δημιουργούν κορυφαίες λύσεις

Απ’ τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της η Mpastanis Security, μεριμνά μεθοδικά ούτως ώστε να προσφέρει στους πελάτες της ποιοτικές υπηρεσίες με αυξημένη προστιθέμενη αξία. Η πελατοκεντρική μας προσέγγιση γίνεται πράξη μέσα απ’ την έρευνα, τη συνεχή εκπαίδευση και την εξεύρεση νέων εναλλακτικών λύσεων και προϊόντων, αξίες που μας δίνουν τη δυνατότητα να υιοθετούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής στον κλάδο των υπηρεσιών ασφαλείας.

MPASTANIS SECURITY GROUP

Οι νέες τάσεις στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας

Τα τελευταία χρόνια, ο κλάδος της ασφάλειας έχει εμπλουτιστεί με νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες. Η τελευταία λέξη των συστημάτων ασφαλείας παντρεύει αρμονικά συσκευές όπως αισθητήρες κίνησης, συναγερμούς, κάμερες, με διαφορετικούς τρόπους μετάδοσης σημάτων και διαχείρισης. Στις μέρες μας, είναι εφικτό να παρακολουθείτε οποτεδήποτε εσείς το θελήσετε την οικία σας ή την επιχείρησή σας, μέσα απ’ το κινητό σας τηλέφωνο – smartphone.

Οι πραγματικές ανάγκες του πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη αξία μας

Στην εταιρία μας, πιστεύουμε ότι ο πιο κατάλληλος για να πάρει την απόφαση αναφορικά με το ποιο σύστημα ασφαλείας χρειάζεται, είναι ο ίδιος ο πελάτης, γιατί αυτός γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα ποιες είναι οι ανάγκες του. Ο δικός μας ρόλος είναι να παρουσιάσουμε τα χαρακτηριστικά των συστημάτων ασφαλείας, διευκρινίζοντας τις τεχνολογίες και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που καθένα απ’ αυτά έχει, ούτως ώστε ο πελάτης να επιλέξει αυτό το σύστημα που προστατεύει με τον καλύτερο τρόπο την περιουσία του. Η συγκεκριμένη φιλοσοφία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να γίνουμε μία απ’ τις πιο αξιόπιστες και αναγνωρισμένες επιχειρήσεις στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας σε όλη την Αττική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι μεγάλες εταιρίες, εξέχοντα νοσοκομεία και βιομηχανικά κτήρια, δημόσιοι φορείς, δημαρχιακά μέγαρα, σχολεία και μουσεία, μας έχουν περιβάλλει με την εμπιστοσύνη τους, όπως κι εμείς τους έχουμε «περιβάλλει» με την ασφάλειά μας.

Με ένα τηλέφωνό σας είμαστε κοντά σας

Making Your Life Safer

We provide customized security solutions to help protect your people and property.
learn more
MPASTANIS SECURITY GROUP

Πώς διασφαλίζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς;

Η ιστορία επιτυχίας της Mpastanis Security βασίζεται στις παρακάτω αξίες, τις οποίες τηρούμε με αίσθημα ευθύνης και με απόλυτη προσήλωση στην αποστολή μας και το όραμά μας.

Εμπιστοσύνη
Έχουμε κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των πελατών μας, στα περισσότερα από 20 χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας. Η εταιρία μας δε διαπραγματεύεται για κανέναν λόγο τη θεμελιώδη αυτή αξία, που αποτελεί και τον πυρήνα του συστήματος αξιών της.

Καινοτομία
Δε σταματάμε να εξελισσόμαστε, αντιθέτως συνεχίζουμε σταθερά και δυναμικά την ανοδική μας πορεία, παράλληλα με τις νέες τεχνολογίες. Θέλουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τα πιο σύγχρονα και ανταγωνιστικά συστήματα ασφαλείας της αγοράς. Διευρύνουμε συνεχώς το γνωστικό μας πεδίο, γεγονός που επιβεβαιώνεται και απ’ όλες τις κατασκευάστριες εταιρίες συναγερμών, οι οποίες μας χορηγούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά εκπαίδευσης.

Εξατομίκευση
Τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτουμε προσαρμόζονται στις ξεχωριστές ανάγκες καθενός από εσάς. Στόχος μας να βρούμε την καλύτερη λύση, η οποία θα σας κάνει να αισθανθείτε πραγματική ασφάλεια.

Εξυπηρετηση
Επικοινωνήστε μαζί μας, και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, θ’ ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημά σας.