ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

Πώς να αποτρέψετε τους ληστές από το σπίτι σας: Εγκαταστήστε συναγερμό στο σπίτι

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία για το έγκλημα από την Ελληνική Αστυνομία, το πρώτο εξάμηνο του 2018 καταγράφηκαν 2.171 ληστείες σε όλη την επικράτεια, εκ των οποίων οι 1.734 σημειώθηκαν στην Αττική.
Οι κύριοι λόγοι για να γίνει στόχος παραβίασης η κατοικία σας και να δώσετε το “πράσινο φως” στους ληστές είναι:
⦁ Η έλλειψη συστήματος συναγερμού
⦁ Η απουσία σας από το σπίτι
⦁ Η έλλειψη πινακίδων για την προστασία του χώρου

αποφυγή ληστείας

Ως εκ τούτου, στην Mpastanis Security σας λέμε πώς τα ασφαλέστερα μέτρα που πρέπει να λάβετε για την αποφυγή
ληστείας στο σπίτι σας είναι:

⦁ Τοποθέτηση συναγερμού νέας τεχνολογίας (ενσύρματου ή ασύρματου)
⦁ Σύνδεση του συναγερμού με το Κέντρο Λήψης Σημάτων
⦁ Εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης με κάμερες (CCTV)
⦁ Εμφανής σήμανση πως ο χώρος προστατεύεται

Μpastanis Security : Η ολοκληρωμένη λύση για την προστασία της κατοικίας σας

Η Μpastanis Security διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας που ενσωματώνουν την πιο καινοτόμο τεχνολογία για την προστασία όλων των τύπων κατοικιών (διαμερίσματα, μονοκατοικίες , μεζονέτες).
Οι συναγερμοί μας – μέσω μιας γκάμας διαφορετικών συνδυασμών τύπων συσκευών – διασφαλίζουν την έγκαιρη αναγνώριση και αποτροπή πιθανών εισβολέων.

συναγερμος mpastanis
Οι πιο εκτεθειμένες σε κινδύνους περιοχές του σπιτιού σας είναι οι πόρτες εισόδου, οι βεράντες και τα μπαλκόνια, τα παράθυρα, το γκαράζ και οι αποθήκες. Η Mpastanis Security διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ανιχνευτών, αισθητήρων και καμερών εξαιρετικής ποιότητας και σταθερής λειτουργίας, ώστε να καλύπτει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο κάθε μία από αυτές τις περιοχές κινδύνου.

Ασύρματοι συναγερμοί νέας τεχνολογίας με προστασία συχνοτήτων από κακόβουλες παρεμβολές

Σήμερα είναι πολύ διαδεδομένοι οι ασύρματοι συναγερμοί, δεδομένου ότι μπορούν να εγκατασταθούν άμεσα, χωρίς την ανάγκη προεγκατεστημένης καλωδίωσης. Όλη η επικοινωνία των εξαρτήματων του συναγερμού: Κεντρική μονάδα, εξωτερικό ραντάρ, πληκτρολόγιο, παγίδες, γίνεται ασύρματα.
Ένα απ’ τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των ασύρματων συναγερμών της Μpastanis Security είναι ότι διαθέτουν απαραβίαστη συχνότητα εκπομπής (anti-jamming) και είναι πάντα σε ασφαλή λειτουργία , διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στο σπίτι σας.
Η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία αποτελεί την καλύτερη λύση στην πιο κοινή –μέχρι πρόσφατα- μέθοδο δολιοφθοράς, η οποία συνίστατο στην αναστολή των σημάτων του συναγερμού, με τη χρήση αναστολέα συχνότητας.

Ανθεκτικοί ανιχνευτές σύγχρονης τεχνολογίας παντός καιρού

Για την προστασία των κοινόχρηστων υπαίθριων χώρων σε σπίτια και μονοκατοικίες, η Mpastanis Security διαθέτει την πιο σύγχρονη τεχνολογία σε ανιχνευτές κίνησης και ανιχνευτές περιμετρικής προστασίας, ανθεκτικούς σε ακραίες θερμοκρασίες, νερό, άνεμο, χιόνι και σκόνη. Αξίζει να επισημανθεί ότι οι συγκεκριμένοι ανιχνευτές δεν ενεργοποιούνται με την παρουσία κατοικίδιων ζώων.

Δυνατότητα πλήρους ή μερικής ενεργοποίησης του συναγερμού

Δεν είναι λίγες οι ληστείες που γίνονται όταν την στιγμή της παραβίασης οι ιδιοκτήτες της κατοικίας βρίσκονται μέσα σε αυτή. Το μεγάλο λάθος είναι οτι οι κάτοικοι δεν ενεργοποιούν τον συναγερμό όταν βρίσκονται μέσα στο σπίτι τους, αλλά μόνο όταν φευγουν απο αυτό .
Ένα από τα πλεονεκτήματα των συναγερμών μας είναι η δυνατότητα ολικής ή μερικής ενεργοποίησης του όταν βρισκόμαστε μεσα στο σπίτι. Στην μερική ενεργοποίηση θα ενεργοποιηθούν μόνο οι περιοχές που θέλουμε να
προστατεύσουμε, όπως τις εξωτερικές εισόδους, το γκαράζ, και κάποιες εσωτερικές περιοχές όταν είμαστε για παράδειγμα στα υπνοδωμάτια, ή την κουζίνα.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων σε επαγρύπνηση για εσάς, 365 ημέρες το χρόνο

Τα συστήματα συναγερμού που διαθέτουμε πληρούν με ακρίβεια όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, καθώς και τις διαδικασίες επαλήθευσης για να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Η ειδοποίηση από την Μpastanis Security συνεπάγεται ότι, σε περίπτωση εισβολής ή έκτακτης ανάγκης, το Κέντρο Λήψης Σημάτων θα ειδοποιήσει αμέσως την αστυνομία, τους πυροσβέστες ή τις υπηρεσίες υγείας.
Οι διαχειριστές του Κέντρου Λήψης Σημάτων είναι άριστα εκπαιδευμένοι και
καταρτισμένοι, παρακολουθώντας και αναλύοντας κάθε σήμα που λαμβάνουν,
προκειμένου να ενεργοποιούν το αντίστοιχο πρωτόκολλο για την ταχεία και
αποτελεσματική επίλυση κάθε συμβάντος.

Η προστασία της περιουσίας σας προτεραιότητά μας

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να προστατεύει τον πελάτη με τρεις τρόπους. Πρώτον με την πρόληψη, δεύτερον με την έγκαιρη αναγνώριση εισβολής και τρίτον με την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού.
Η προστασία της περιουσίας σας, και της πολύτιμης οικογένειάς σας , αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για εμάς, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που -όπως αποκαλύπτουν τα επίσημα στοιχεία- ο αριθμός των ληστειών στην
Ελλάδα αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.
Η Μpastanis Security προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε πελάτη, βασιζόμενη στο τρίπτυχο Ανάλυση Αναγκών – Σχεδιασμός Συστήματος– Εγκατάσταση. Αφού αναλύσει δηλαδή τις ανάγκες του κάθε πελάτη, και έχοντας λάβει υπόψη τους κινδύνους, τη θέση και τα χαρακτηριστικά του κάθε ακινήτου, στη συνέχεια επιλέγει το κατάλληλο σύστημα συναγερμού, και το εγκαθιστά άμεσα, με απλό και αποτελεσματικό τρόπο.