Πώς να αποτρέψετε τους ληστές από το σπίτι σας: Εγκαταστήστε συναγερμό στο σπίτι

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία για το έγκλημα από την Ελληνική Αστυνομία, το πρώτο εξάμηνο του 2018 καταγράφηκαν 2.171 ληστείες σε όλη την επικράτεια, εκ των οποίων οι 1.734 σημειώθηκαν στην Αττική.
Οι κύριοι λόγοι για να γίνει στόχος παραβίασης η κατοικία σας και να δώσετε το “πράσινο φως” στους ληστές είναι:
⦁ Η έλλειψη συστήματος συναγερμού
⦁ Η απουσία σας από το σπίτι
⦁ Η έλλειψη πινακίδων για την προστασία του χώρου

αποφυγή ληστείας

Ως εκ τούτου, στην Mpastanis Security σας λέμε πώς τα ασφαλέστερα μέτρα που πρέπει να λάβετε για την αποφυγή
ληστείας στο σπίτι σας είναι:

⦁ Τοποθέτηση συναγερμού νέας τεχνολογίας (ενσύρματου ή ασύρματου)
⦁ Σύνδεση του συναγερμού με το Κέντρο Λήψης Σημάτων
⦁ Εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης με κάμερες (CCTV)
⦁ Εμφανής σήμανση πως ο χώρος προστατεύεται

Μpastanis Security : Η ολοκληρωμένη λύση για την προστασία της κατοικίας σας

Η Μpastanis Security διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας που ενσωματώνουν την πιο καινοτόμο τεχνολογία για την προστασία όλων των τύπων κατοικιών (διαμερίσματα, μονοκατοικίες , μεζονέτες).
Οι συναγερμοί μας – μέσω μιας γκάμας διαφορετικών συνδυασμών τύπων συσκευών – διασφαλίζουν την έγκαιρη αναγνώριση και αποτροπή πιθανών εισβολέων.

συναγερμος mpastanis
Οι πιο εκτεθειμένες σε κινδύνους περιοχές του σπιτιού σας είναι οι πόρτες εισόδου, οι βεράντες και τα μπαλκόνια, τα παράθυρα, το γκαράζ και οι αποθήκες. Η Mpastanis Security διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ανιχνευτών, αισθητήρων και καμερών εξαιρετικής ποιότητας και σταθερής λειτουργίας, ώστε να καλύπτει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο κάθε μία από αυτές τις περιοχές κινδύνου.

Ασύρματοι συναγερμοί νέας τεχνολογίας με προστασία συχνοτήτων από κακόβουλες παρεμβολές

Σήμερα είναι πολύ διαδεδομένοι οι ασύρματοι συναγερμοί, δεδομένου ότι μπορούν να εγκατασταθούν άμεσα, χωρίς την ανάγκη προεγκατεστημένης καλωδίωσης. Όλη η επικοινωνία των εξαρτήματων του συναγερμού: Κεντρική μονάδα, εξωτερικό ραντάρ, πληκτρολόγιο, παγίδες, γίνεται ασύρματα.
Ένα απ’ τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των ασύρματων συναγερμών της Μpastanis Security είναι ότι διαθέτουν απαραβίαστη συχνότητα εκπομπής (anti-jamming) και είναι πάντα σε ασφαλή λειτουργία , διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στο σπίτι σας.
Η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία αποτελεί την καλύτερη λύση στην πιο κοινή –μέχρι πρόσφατα- μέθοδο δολιοφθοράς, η οποία συνίστατο στην αναστολή των σημάτων του συναγερμού, με τη χρήση αναστολέα συχνότητας.

Ανθεκτικοί ανιχνευτές σύγχρονης τεχνολογίας παντός καιρού

Για την προστασία των κοινόχρηστων υπαίθριων χώρων σε σπίτια και μονοκατοικίες, η Mpastanis Security διαθέτει την πιο σύγχρονη τεχνολογία σε ανιχνευτές κίνησης και ανιχνευτές περιμετρικής προστασίας, ανθεκτικούς σε ακραίες θερμοκρασίες, νερό, άνεμο, χιόνι και σκόνη. Αξίζει να επισημανθεί ότι οι συγκεκριμένοι ανιχνευτές δεν ενεργοποιούνται με την παρουσία κατοικίδιων ζώων.

Δυνατότητα πλήρους ή μερικής ενεργοποίησης του συναγερμού

Δεν είναι λίγες οι ληστείες που γίνονται όταν την στιγμή της παραβίασης οι ιδιοκτήτες της κατοικίας βρίσκονται μέσα σε αυτή. Το μεγάλο λάθος είναι οτι οι κάτοικοι δεν ενεργοποιούν τον συναγερμό όταν βρίσκονται μέσα στο σπίτι τους, αλλά μόνο όταν φευγουν απο αυτό .
Ένα από τα πλεονεκτήματα των συναγερμών μας είναι η δυνατότητα ολικής ή μερικής ενεργοποίησης του όταν βρισκόμαστε μεσα στο σπίτι. Στην μερική ενεργοποίηση θα ενεργοποιηθούν μόνο οι περιοχές που θέλουμε να
προστατεύσουμε, όπως τις εξωτερικές εισόδους, το γκαράζ, και κάποιες εσωτερικές περιοχές όταν είμαστε για παράδειγμα στα υπνοδωμάτια, ή την κουζίνα.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων σε επαγρύπνηση για εσάς, 365 ημέρες το χρόνο

Τα συστήματα συναγερμού που διαθέτουμε πληρούν με ακρίβεια όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, καθώς και τις διαδικασίες επαλήθευσης για να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Η ειδοποίηση από την Μpastanis Security συνεπάγεται ότι, σε περίπτωση εισβολής ή έκτακτης ανάγκης, το Κέντρο Λήψης Σημάτων θα ειδοποιήσει αμέσως την αστυνομία, τους πυροσβέστες ή τις υπηρεσίες υγείας.
Οι διαχειριστές του Κέντρου Λήψης Σημάτων είναι άριστα εκπαιδευμένοι και
καταρτισμένοι, παρακολουθώντας και αναλύοντας κάθε σήμα που λαμβάνουν,
προκειμένου να ενεργοποιούν το αντίστοιχο πρωτόκολλο για την ταχεία και
αποτελεσματική επίλυση κάθε συμβάντος.

Η προστασία της περιουσίας σας προτεραιότητά μας

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να προστατεύει τον πελάτη με τρεις τρόπους. Πρώτον με την πρόληψη, δεύτερον με την έγκαιρη αναγνώριση εισβολής και τρίτον με την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού.
Η προστασία της περιουσίας σας, και της πολύτιμης οικογένειάς σας , αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για εμάς, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που -όπως αποκαλύπτουν τα επίσημα στοιχεία- ο αριθμός των ληστειών στην
Ελλάδα αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.
Η Μpastanis Security προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε πελάτη, βασιζόμενη στο τρίπτυχο Ανάλυση Αναγκών – Σχεδιασμός Συστήματος– Εγκατάσταση. Αφού αναλύσει δηλαδή τις ανάγκες του κάθε πελάτη, και έχοντας λάβει υπόψη τους κινδύνους, τη θέση και τα χαρακτηριστικά του κάθε ακινήτου, στη συνέχεια επιλέγει το κατάλληλο σύστημα συναγερμού, και το εγκαθιστά άμεσα, με απλό και αποτελεσματικό τρόπο.

 

Κέντρο Λήψης Σημάτων: Αξιολόγηση του κάθε περιστατικού και άμεση δράση σε
ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Στην Mpastanis Security μεριμνούμε πάντα για την ασφάλεια και την προστασία των πελατών μας, γιατί γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ζήτημα ύψιστης σημασίας για τους ίδιους και την οικογένειά τους. Έτσι, προτείνουμε σε όσους μας εμπιστεύονται να συνδέουν το σύστημα ασφαλείας τους με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα του συστήματος. Το σημαντικό άλλωστε είναι να αισθάνεστε σιγουριά ότι προστατεύεστε εσείς και η οικογένειά σας.

κεντρο ληψης σηματων mpastanis security

Όταν αναφερόμαστε σε συστήματα ασφαλείας, δεν ξεχνάμε σε καμία περίπτωση να τονίσουμε τη σημασία του Κέντρου Λήψης Σημάτων. Πόσοι όμως γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας αυτών των εξιδικευμένων κέντρων και τη βαρύνουσα σημασία που αυτά έχουν στη διαχείριση του κάθε συμβάντος;
Το Κέντρο Λήψης Σημάτων παρακολουθεί όλα τα σήματα του συναγερμού σας, 24 ώρες την ημέρα και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Όταν ηχήσει ο συναγερμός, ειδοποιείται άμεσα το Κέντρο, και -πιο συγκεκριμένα- μέσα σε χρονικό διάστημα 12-15 δευτερολέπτων.
Στη συνέχεια ο υπεύθυνος του Κέντρου, αξιολογεί – μέσα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα-, αν η προειδοποιητική σειρήνα οφείλεται στις παρακάτω τέσσερις αιτίες:
– Σε παραβίαση του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου
– Στη χρήση του κουμπιού πανικού
– Σε σφάλμα του συναγερμού, σε διακοπή ρεύματος ή σε εξασθένιση της μπαταρίας του
– Σε λανθασμένη χρήση του συναγερμού
Αν επαληθευθεί ότι έχει παραβιαστεί ο χώρος σας, σας ειδοποιούν άμεσα για το συμβάν, ενώ παράλληλα ειδοποιείται και η αστυνομία. Αν επιβεβαιωθεί ότι κάνατε χρήση του κουμπιού πανικού, στέλνουν αμέσως βοήθεια για να
αντιμετωπίσουν το περιστατικό (αστυνομία, πυροσβεστική ή ασθενοφόρο).
Επίσης το Κέντρο Λήψης Σημάτων σας δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε, προκειμένου να έχετε την πλήρη εικόνα από τη χρήση του συστήματος ασφαλείας. Για παράδειγμα, ενημερώνεστε για το πότε οπλίστηκε ή αφοπλίστηκε ο συναγερμός ή για το αν έχει γίνει ή όχι παράκαμψη σε κάποιες ζώνες του συναγερμού.

Εβδομαδιαίος έλεγχος βλαβών του συναγερμού σας.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι μία απ’ τις βασικές αρχές της Mpastanis Security είναι η πρόληψη, το Κέντρο Λήψης Σημάτων ελέγχει σε εβδομαδιαία βάση, τη λειτουργία όλου του εξοπλισμού που συγκροτεί το σύστημα συναγερμού σας. Σε περίπτωση βλάβης, επιλαμβάνεται του ζητήματος η τεχνική υπηρεσία μας, η οποία δρομολογεί άμεσα την επίλυση του προβλήματος.

Εγκαταστήστε πινακίδες στην πρόσοψη του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

Ένας αποτελεσματικός τρόπος πρόληψης από πιθανούς εισβολείς, είναι η εγκατάσταση πινακίδων στην πρόσοψη του σπιτιού ή της επιχείρησης σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι για να είναι δυνατή η τοποθέτηση αυτών των πινακίδων, πρέπει ο συναγερμός να είναι συνδεδεμένος με το Κέντρο Λήψης Σημάτων 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο, ούτως ώστε σε κάθε συμβάν να ενημερώνεται άμεσα η Αστυνομία.

Ενεργοποιώντας το αθόρυβο όπλο: το κουμπί πανικού

Ένα απ’ τα πλέον αποτελεσματικά εργαλεία που διαθέτει η Mpastanis Security για εσάς και την προστασία της περιουσίας σας, είναι το κουμπί πανικού.
Το κουμπί πανικού αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, για όσους θέλουν να προστατεύσουν το χώρο τους αποτελεσματικά και με αθόρυβο τρόπο, γι’ αυτούς δηλαδή που επιδιώκουν την ταχύτατη αντιμετώπιση ενός έκτακτου περιστατικού, χωρίς οι κινήσεις τους να γίνονται αντιληπτές απ’ τους επίδοξους δράστες.

κουμπι πανικου mpastanis security

Τι είναι το κουμπί πανικού και πώς λειτουργεί

Το κουμπί πανικού είναι μια μικρή συσκευή που χωράει στην παλάμη του χεριού, και αποτελείται από ένα μόνο κουμπί το οποίο το πιέζουμε όταν η ζωή μας βρίσκεται σε κίνδυνο. Εγκαθίσταται μαζί με το σύστημα συναγερμού, προσφέροντάς σας μια επιπλέον δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Πιέστε το κουμπί πανικού κι αφήστε τα υπόλοιπα στις αρμόδιες αρχές

Με την λήψη του σήματος κινδύνου, ο κεντρικός συναγερμός ειδοποιεί το προσωπικό του Κέντρου Λήψης Σημάτων, καθώς αντιλαμβάνεται ότι η ζωή του ατόμου που έστειλε το εν λόγω σήμα κινδυνεύει. Στη συνέχεια, και αφού προηγηθεί μια ταχύτατη διαδικασία επαλήθευσης του σήματος κινδύνου, ειδοποιούνται οι αρμόδιες υπηρεσίες (αστυνομία, πυροσβεστική ή ασθενοφόρο) , προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν άμεσα τον εν εξελίξει κίνδυνο.

Μεγιστοποιήστε τα οφέλη του συναγερμού, εγκαθιστώντας μαζί και το κουμπί πανικού

Στην Mpastanis Security αναζητάμε τη μέγιστη δυνατή απόδοση των προϊόντων μας, προκειμένου να σας παρέχουμε το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Γι΄ αυτό σας
συμβουλεύουμε μαζί με την εγκατάσταση του συστήματος συναγερμού σας, να
εγκαταστήσετε και το “Κουμπί Πανικού”, ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, χάρη στο οποίο έχουν σωθεί πολλές ανθρώπινες ζωές.

Θωρακίστε αθόρυβα και αποτελεσματικά την κατοικία και την επιχείρησή σας.

Έχετε αναρωτηθεί γιατί είναι τόσο σημαντική η σύνδεση του κουμπιού πανικού με έναν συναγερμό? Το κουμπί πανικού, έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν το σύστημα συναγερμού αθόρυβα σε συγκεκριμένες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Διαβάστε παρακάτω σε ποιες καταστάσεις αναφερόμαστε.

Ζητήστε βοήθεια σε κάθε περίσταση, χρησιμοποιώντας το κουμπί πανικού.

Το κουμπί πανικού είναι ο πολύτιμος αρωγός σας, σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια για οποιοδήποτε λόγο, είτε βρίσκεστε στο σπίτι σας, είτε στην επιχείρησή σας. Συνήθως, η συσκευή αυτή χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης που προκαλούνται από τρίτους. Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:

– Εισβολή ληστών σε σπίτι ή επιχείρηση
– Ύποπτες κινήσεις
– Απόπειρα απαγωγής

Ωστόσο, δε λείπουν και οι περιπτώσεις που το κουμπί ενεργοποιείται από κάποιο φυσικό γεγονός ή λόγω προβλήματος υγείας ή ατυχήματος. Πιο συγκεκριμένα, όταν υπάρξει:
– Πυρκαγιά
– Πλημμύρα
– Κατάρρευση οικοδομής από σεισμό
– Πρόβλημα υγείας
– Απροσδόκητο ατύχημα

Η πλέον ενδεδειγμένη συσκευή για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Για τους παραπάνω λόγους το κουμπί πανικού είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν έχουμε αντιληφθεί πως μέσα στο χώρο μας έχουν εισέλθει κλέφτες και θέλουμε αθόρυβα και άμεσα να καλέσουμε την αστυνομία, σε περίπτωση επίθεσης τρίτων και βιαιοπραγιών, σε περίπτωση πυρκαγιάς όταν μέσα στους καπνούς είναι αδύνατο να μιλήσουμε στο τηλέφωνο λόγω ασφυξίας, σε ηλικιωμένους ανθρώπους με προβλήματα υγείας ή όταν έχουν συμπτώματα ασθένειας και χρειάζονται άμεση βοήθεια, σε άτομα με ψυχοκινητικές διαταραχές, για ανθρώπους που ζουν μόνοι τους και χρειάζονται να ζητήσουν βοήθεια με
εύκολο τρόπο.

κουμπί πανικού για ηλικιωμένουςΑνακαλύψτε χωρίς περιορισμούς που θα τοποθετήσετε τη δική σας συσκευή

Το σημείο στο οποίο θα τοποθετήσετε το κουμπί πανικού είναι καθαρά δική σας υπόθεση. Μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στο πληκτρολόγιο του συναγερμού, σε έναν τοίχο ή σε ένα έπιπλο ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να είναι ασύρματο, και να το κρατάμε στο χέρι μας ή να το κρεμάμε στον λαιμό μας. Μπορεί επιπλέον εύκολα να κρυφτεί οπουδήποτε (κάτω από τον πάγκο ή το κρεβάτι ή σε άλλο κρυφό μέρος). Ενεργοποιείται άμεσα και απλά πιέζοντας το σχετικό κουμπί. Όταν ληφθεί αυτό το σήμα, ο υπεύθυνος ασφαλείας στο Κέντρο Λήψης Σημάτων επαληθεύει την αυθεντικότητά του σήματος και τον τύπο του κινδύνου, αν αυτό είναι δυνατόν (τηλεφωνική επικοινωνία, κάμερες ασφαλείας) και στη συνέχεια ειδοποιούνται ανάλογα η αστυνομία, η πυροσβεστική ή το ασθενοφόρο ώστε να συνδράμουν άμεσα.
Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι ηλικιωμένοι, τα παιδιά, οι άρρωστοι ή οι ανάπηροι να το χρησιμοποιούν πολύ εύκολα, χωρίς να είναι απαραίτητα η ενεργοποίησή του με κάποιο κωδικό.

Πάρτε τώρα την απόφαση και προστατέψτε την οικογένειά σας και τους συνεργάτες σας.

Η προστασία της οικογένειάς σας είναι ένας απ’ τους σημαντικότερους λόγους που καθιστούν επιτακτική την ανάγκη τοποθέτησης ενός συστήματος συναγερμού με κουμπί πανικού.
Προστατεύστε τους συνεργάτες σας στην επιχείρηση σας, και δώστε τους τη δυνατότητα μιας γρήγορης αντίδρασης σε περίπτωση που δουν μια ύποπτη κίνηση ή αντιληφθούν την παρουσία ενός εγκληματία. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “Κουμπί Πανικού” μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Mpastanis Security και ένας ειδικός της εταιρίας μας θα σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.