ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΕΩΝ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΕΩΝ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ

Το Κέντρο Λήψης ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ σε επαγρύπνηση για εσάς, 365 ημέρες το χρόνο

Τα συστήματα συναγερμού που διαθέτουμε πληρούν με ακρίβεια όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, καθώς και τις διαδικασίες επαλήθευσης για να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Η ειδοποίηση από την Μpastanis Security συνεπάγεται ότι, σε περίπτωση εισβολής ή έκτακτης ανάγκης, το Κέντρο Λήψης Σημάτων θα ειδοποιήσει αμέσως την αστυνομία, τους πυροσβέστες ή τις υπηρεσίες υγείας.
Οι διαχειριστές του Κέντρου Λήψης Σημάτων είναι άριστα εκπαιδευμένοι και
καταρτισμένοι, παρακολουθώντας και αναλύοντας κάθε σήμα που λαμβάνουν, είτε είναι εικόνας, είτε ήχου, προκειμένου να ενεργοποιούν το αντίστοιχο πρωτόκολλο για την ταχεία και
αποτελεσματική επίλυση κάθε συμβάντος.

Mpastanis Security Group

<<Η προστασία της περιουσίας σας προτεραιότητά μας>>

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να προστατεύει τον πελάτη με τρεις τρόπους.

  1. Με την πρόληψη
  2. Με την έγκαιρη αναγνώριση εισβολής και,
  3. Με την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού.

Η προστασία της περιουσίας σας, και της πολύτιμης οικογένειάς σας , αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για εμάς, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που -όπως αποκαλύπτουν τα επίσημα στοιχεία- ο αριθμός των ληστειών στην
Ελλάδα αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.

Η Μpastanis Security προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε πελάτη, βασιζόμενη στο τρίπτυχο Ανάλυση Αναγκών – Σχεδιασμός Συστήματος– Εγκατάσταση. Αφού αναλύσει δηλαδή τις ανάγκες του κάθε πελάτη, και έχοντας λάβει υπόψη τους κινδύνους, τη θέση και τα χαρακτηριστικά του κάθε ακινήτου, στη συνέχεια επιλέγει το κατάλληλο σύστημα συναγερμού, και το εγκαθιστά άμεσα, με απλό και αποτελεσματικό τρόπο.

Μπαστάνης Κάτοψη Χώρου

Επίσης, σε ήδη εγκατεστημένα συστήματα παλαιάς τεχνολογίας, κάνουμε αναβάθμιση των λειτουργιών τους, με αποτέλεσμα να γίνονται σύγχρονης τεχνολογίας.

Leave a reply