Οι θυροτηλεοράσεις που εγκαθίστανται στην εξώπορτα του σπιτιού γίνονται όλο και πιο διάσημες. Όχι μόνο κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται τεχνολογικά εξοπλισμένο, αλλά σας παρέχουν επίσης ένα παραπάνω επίπεδο ασφαλείας. Παρακάτω θα δείτε τρεις από τους  λόγους για τους οποίους η θυροτηλεόραση μπορεί να σας ωφελήσει. 1.Εντοπίστε και πιάστε τους ληστές Μπορείτε να ελαττώσετε τις […]

Οι θυροτηλεοράσεις που εγκαθίστανται στην εξώπορτα του σπιτιού γίνονται όλο και πιο διάσημες. Όχι μόνο κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται τεχνολογικά εξοπλισμένο, αλλά σας παρέχουν επίσης ένα παραπάνω επίπεδο ασφαλείας. Παρακάτω θα δείτε τρεις από τους  λόγους για τους οποίους η θυροτηλεόραση μπορεί να σας ωφελήσει.

1.Εντοπίστε και πιάστε τους ληστές

Μπορείτε να ελαττώσετε τις πιθανότητες παραβιάσεων με την εγκατάσταση των καμερών στην είσοδο του σπιτιού σας έτσι ώστε να βρίσκονται σε κοινή θέα και να αποτελούν προειδοποιητικό για τους ληστές πως το ακίνητο σας είναι προστατευμένο. Πολλές κάμερες επίσης περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως είναι η υψηλής ποιότητας ανάλυση, η καταγραφή και η αποθήκευση φωτογραφιών έτσι ώστε να μπορούν να βοηθήσουν της αρμόδιες υπηρεσίες σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε συμβάν.

2. Γνωρίζετε ποιος βρίσκεται πίσω από την πόρτα σας

Δείτε ποιος βρίσκεται πίσω από την πόρτα σας πριν απαντήσετε ή μέσω του κινητού σας όταν δεν είστε σπίτι. Επιπλέον πολλές κάμερες έχουν και την δυνατότητα επικοινωνίας έτσι ώστε να μπορείτε να συνομιλήσετε αν σας φανεί κάποιος ύποπτος.

3. Αυξήστε την αξία του σπιτιού σας

Καθώς η τεχνολογίας εξελίσσεται, οι αγοραστές δείχνουν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα σπίτια και φυσικά για τα πιο ασφαλή. Τα smart homes είναι πλέον πιο επιθυμητά και ελκυστικά στους αγοραστές καθώς επίσης και προσθέτουν περισσότερη αξία στο ακίνητο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

Previous Post

Φαινόμενα απάτης σε πωλήσεις συστημάτων ασφαλείας από eshop.

Next Post

Διαρρήκτες το Καλοκαίρι: Tips για την ασφάλεια του σπιτιού σας.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.