Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης γινονται αναμφισβήτητα ολο και πιο απαραίτητα λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας και των διαρρήξεων γύρω μας. Αυτά τα συστήματα είναι δυνατόν να μας παρέχουν βίντεο, είτε ζωντανά είτε μαγνητοσκοπημένα. Στην πραγματικότητα, χάρη στην παρουσία των συστημάτων επιτήρησης, αναμφισβήτητες μαρτυρίες βίντεο οδήγησαν στη φυλάκιση πολλών εγκληματιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί […]

Αναγκαιότητα ενός Συστήματος Παρακολούθησης.

Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης γινονται αναμφισβήτητα ολο και πιο απαραίτητα λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας και των διαρρήξεων γύρω μας. Αυτά τα συστήματα είναι δυνατόν να μας παρέχουν βίντεο, είτε ζωντανά είτε μαγνητοσκοπημένα. Στην πραγματικότητα, χάρη στην παρουσία των συστημάτων επιτήρησης, αναμφισβήτητες μαρτυρίες βίντεο οδήγησαν στη φυλάκιση πολλών εγκληματιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι προστατεύουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους με κάμερες ασφαλείας.

Η δημοτικότητα των καμερών ασφαλείας έχουν αυξηθεί την τελευταία δεκαετία και χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας,  τώρα διατίθενται σε πολλά μεγέθη και σχήματα. Υπάρχουν, επίσης, ενσύρματες και ασύρματες εκδόσεις αυτών των συστημάτων ασφαλείας. Οι ασύρματες εκδόσεις προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία, δεδομένου ότι μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν οπουδήποτε.

Οι κάμερες ασφαλείας που μπορούν να συνδεθούν με το internet αποτελούν μια καλή λύση   για την επιτήρηση του σπιτιού ή της επιχείρησή σας. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση από σχεδόν οποιαδήποτε τοποθεσία υπάρχει  ένας υπολογιστής και μία σύνδεση στο internet. Αυτό επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να επιβλέπουν την  περιουσία τους, ενώ βρίσκονται μακριά. Υπάρχουν ακόμη και συστήματα επιτήρησης τα οποία μπορούν να σας ειδοποιήσουν μέσω email όταν ανιχνευτεί κάποια κίνηση.
Οι κάμερες ασφαλείας οι οποίες είναι εξοπλισμένες με αισθητήρες κίνησης έχουν την ικανότητα να   ανιχνεύουν κινήσεις. Ακόμη και η παραμικρή κίνηση μπορεί να προκαλέσει αυτούς τους αισθητήρες κίνησης για να ξεκινήσουν την διαδικασία εγγραφής βίντεο.

Οι ψηφιακές κάμερες επιτήρησης είναι πολύ μικρότερες. Παρά το μέγεθός τους, έχουν τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι εικόνες και τα βίντεο που καταγράφουν μπορούν να αποθηκευτούν και να επεξεργαστούν σε έναν υπολογιστή. Έχουν κερδίσει σε δημοτικότητα επειδή έχουν εξαλείψει την ανάγκη για ταινίες βίντεο ως μέσο καταγραφής.

Η παρουσία των συστημάτων ασφαλείας έχουν βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των εγκλημάτων και των διαρρήξεων. Αυτή η φήμη βοήθησε τα συστήματα ασφαλείας να γίνουν ιδιαίτερα  δημοφιλή στα σπίτια και τις επιχειρήσεις. Με το πέρασμα των χρόνων ,  τα συστήματα ασφαλείας με κάμερες παρακολούθησης έχουν γίνει πιο προσιτά. Για το λόγο αυτό, όλο και περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις εξοπλίζονται με κάμερες ασφαλείας με την ελπίδα να  προστατέψουν τις  ιδιοκτησίες τους.

Συνολικά, η σημασία ενός κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης καθίσταται ολοένα και πιο σημαντική. Υπάρχουν πολλοί εισβολείς, οι οποίοι είναι επιφυλακτικοί με τις κάμερες ασφαλείας και γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να ξεφύγουν  από τον νόμο, εάν πιαστούν ποτέ από ένα τέτοιο σύστημα. Αποθαρρύνονται  μόνο και μόνο με την όψη ενός τέτοιου συστήματος. Το πιο  σημαντικό πλεονέκτημα της ύπαρξης ενός συστήματος παρακολούθησης βίντεο είναι η ασφάλεια. Η εγκατάσταση  συστημάτων επιτήρησης χαρίζει  στους ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων ένα αίσθημα ασφάλειας το οποίο δεν εξαγοράζεται με κανένα αντίτιμο.

Περισσότερα
Είναι αργά το βράδυ, είστε σπίτι μόνος και παρακολουθήτε τηλεόραση όταν ένας θόρυβος από την πίσω πλευρά του σπιτιού σας τρομάζει. Πλησιάζετε το παράθυρο, κοιτάτε έξω αλλά είναι τόσο σκοτεινά που δεν βλέπετε τίποτα. Τί θα κάνετε? Αν είχατε όμως εγκαταστήσει στην πίσω αλλά και στην μπροστινή πλευρά του σπιτιού σας μία κάμερα ασφαλείας με νυχτερινή […]

Σχεδιάζοντας το εξωτερικό και εσωτερικό σύστημα παρακολούθησης με κάμερες και dvr για βέλτιστη προστασία.

Είναι αργά το βράδυ, είστε σπίτι μόνος και παρακολουθήτε τηλεόραση όταν ένας θόρυβος από την πίσω πλευρά του σπιτιού σας τρομάζει. Πλησιάζετε το παράθυρο, κοιτάτε έξω αλλά είναι τόσο σκοτεινά που δεν βλέπετε τίποτα. Τί θα κάνετε? Αν είχατε όμως εγκαταστήσει στην πίσω αλλά και στην μπροστινή πλευρά του σπιτιού σας μία κάμερα ασφαλείας με νυχτερινή όραση, τότε θα μπορούσατε να διαπιστώσετε εάν πρόκειτε για το σκύλο του γείτονά σας ή για κάποιον εισβολέα.

Ένα σύστημα ασφαλείας παρακολούθησης μπορεί να σας προσφέρει ηρεμία μέρα – νύχτα καθώς και να σας βοηθήσει ώστε να προστατέψετε την περιουσία σας από εγκληματίες. Παρόλα αυτά, η κατάλληλη τοποθέτηση της κάμερας ασφαλείας είναι ζωτικής σημασίας ώστε να σας διαβεβαιώσει εσάς και το σπίτι σας ότι θα έχετε την μεγαλύτερη δυνατή προστασία.

Αναγνωρίστε τα σημεία εισόδου και άλλα μέρη που θα θέλατε να εγκαταστήσετε κάμερες παρακολούθησης ασφαλείας. Πριν τις αγοράσετε κάντε μια έρευνα γύρω από το εξωτερικό του σπιτιού σας ώστε να είστε σε θέση να καθορίσετε την καλύτερη θέση για κάθε κάμερα cctv ή ip και φτιάξτε ένα πλάνο εγκατάστασης αυτών. Κοιτάξτε την περιουσία σας μέσα από τα μάτια ενός εγκληματία – λαμβάνοντας υπόψη ευκολοπροσβάσιμες περιοχές ή αντικείμενα που θα ήθελαν οι κλέφτες να κλέψουν, όπως συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα, οχήματα κ.α

Οι περιοχές που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας για να εγκαταςστήσετε εξωτερικές κάμερες παρακολούθησης συμπεριλαμβάνουν:

 • Σημεία εισόδου – Αν μη τι άλλο κάμερες θα πρέπει να εγκατασταθούν σε κάθε εισοδο του σπιτιού σας, συμπεριλαμβανομένων μπροστινών πορτών, πίσω πορτών, εισόδους δεύτερου ορόφου, εισόδους υπογείου. Οι είσοδοι των γκαράζ είναι εύκολοι στο να παραβιαστούν ιδιαίτερα αν η πόρτα του γκαράζ ανοίγει όταν εσείς τυγχάνει να είστε στο πίσω ή στο μπροστινό μέρος της αυλής. Οι κλέφτες τρέχουν γρήγορα μέσα στο γκαράζ και απομακρύνονται με ένα ποδήλατο ή με ηλεκτρικά εργαλεία. 
 • Παράθυρα – Αν ηλεκτρονικά ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα είναι ευδιάκριτα από τα παράθυρα του σπιτιού σας, τότε αυτά τα παράθυρα μπορεί να αποτελέσουν την εύκολη πρόσβαση των ληστών ώστε να τα σπάσουν και να κλέψουν αυτά τα αντικείμενα. Επίσης, κάθε παράθυρο το οποίο είναι κοντά σε θάμνους ή μπροστά από δέντρα επιτρέπει στους ληστές να κρυφτούν ενώ έχουν ήδη μπει στο σπίτι σας. Τα παράθυρα υπογείων επίσης αποτελούν μία έξοχη πρόσβαση του σπιτιού σας για τους ληστές.  
 • Η πίσω αυλή – Η περίφραξη της πίσω αυλής μπορεί να παράσχει προφύλαξη για τους εισβολείς ώστε έρποντας μπορούν να εισβάλουν στο σπίτι σας εύκολα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Αν η πίσω αυλή έχει ένα ανεξάρτητο γκαράζ, ένα υπόστεγο αποθήκης, έναν αχυρώνα ή κάποιό εξωτερικό κτίριο στο οποίο περιέχονται αντικείμενα αξίας, πρέπει να αναλογιστείτε ότι και εκεί θα πρέπει να εγκαταστήσετε εξωτερικές κάμερες ασφαλείας επίσης. Εξάλου κλέβοντας αντικείμενα από τέτοια κτίρια, ένας κλέφτης μπορεί να τα χρησιμοποιήσει σαν μέρος για να κρυφτεί ενώ εσείς παρακολουθείτε το σπίτι σας.
 • Μονοπάτια, χώροι στάθμευσης, και/ή πόρτες εισόδου – Οι κάμερες ασφαλείας σας επιτρέπουν να βλέπετε ποιος είναι στην πόρτα πρίν του επιτρέψετε την είσοδο. Ή αν δεν έχετε πόρτες εισόδου, οι κάμερες CCTV σας επιτρέπουν να βλέπετε ποιος οδηγεί προς το σπίτι σας ή ποιος απομακρύνεται από αυτό αν εσεις υποπτεύεστε ότι ένας διαρρήκτης απομακρύνεται.
 • Δεξαμενές με πετρέλαιο θέρμανσης ή αερίου – Με τις τιμές του πετρελαίου ολοένα να αυξάνονται, οι δεξαμενές αυτές είναι πιθανός στόχος διαρρηκτών.
 • Πισίνες και σπιτάκια πισινών– Κάμερες ασφαλείας σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε την πισίνα για μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από τα παιδιά των γειτόνων καθώς και πιθανή παρεμπόδιση για ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν.
 • Και κάθε άλλη περιοχή η οποία δεν μπορεί να είναι ορατή από τους γείτονες ή από δημόσια μάτια – Την καθιστά ευκολοπροσβάσιμη από πιθανούς εισβολείς για να παραβιάσουν απαρατίρητοι το σπίτι σας. 

Καθορίστε τον τύπο της κάμερας και την κάλυψη που χρειάζεστε.

Αφού έχετε ερωτηθεί για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, θα χρειαστεί να αποφασίσετε και τον τύπο της κάμερας που απαιτείτε (π.χ σφαιρικές κάμερες (dome), κάμερες ανίχνευσης κίνησης, νυχερινής όρασης/υπέρυθρες) και την γωνία παρακολούθησης (π.χ από κοντά, πανοραμικά, από απόσταση) για κάθε τοποθεσία ώστε να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή θέση για κάθε κάμερα για αποτελεσματική προστασία. Επιπροσθέτως, πρέπει να βρείτε αν θα χρειαστείτε κάποιον επιπρόσθετο φωτισμό σε κάθε τοποθεσία για οξύτερη , ευκρινέστερη εικόνα- μιας και ο ήδη υπάρχων φωτισμός μπορεί επίσης να καθορίσει τον τύπο της κάμερας που απαιτείτε.

Επίσης, αν θέλετε να καταγράφετε τις εξωτερικές δραστηριότητες γύρω από το σπίτι σας, θα πρέπει να ενσωματώσετε ένα καταγραφικό βίντεο DVR στο σύστημα επιτήρησης. Ένα βίντεο καταγραφής DVR μπορεί να είναι χρήσιμο, όταν ο νόμος σας το επιτρέψει επίσημα, όταν χρειαστεί να αναγνωρίσετε και καταδικάσετε οποιονδήποτε εισβολέα που έχει εισβάλει στην κατοικία σας. 

Η ασφάλεια της οικογένειάς σας είναι απαραίτητη.

Ενώ τα αντικείμενα μπορούν να αντικατασταθούν, η οικογένειά σας όχι. Οπότε, η προστασία της και η ειρήνη της είναι υψίστης σημαντικότητας. Ένα εξωτερικό σύστημα παρακολούθησης εγκαταστημένο στο σπίτι σας μπορεί να είναι η καλύτερη πρόληψη για το έγκλημα. Οι CCTV κάμερες σας προσφέρουν υψηλή ποιότητα, επαγγελματικούς CCTV εξοπλισμούς βίντεο – από πλήρη πακέτα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου οτιδήποτε χρειαστήτε για μια ολοκληρωμένη οικιακή κάλυψη, για ατομικά εξαρτήματα τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν επικουρικά σε αυτό το σύστημα που ήδη έχετε.

Ακόμα, όλα μας τα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση που είναι ότι καλύτερο για τις επιχειρήσεις. Οπότε ελέγξτε τα προϊόντα μας σήμερα και ξεκινήστε να σχεδιάζετε το δικό σας σύστημα παρακολούθησης ασφαλείας

Περισσότερα
Η MPASTANIS SECURITY σας ετοίμασε τα απόλυτα Summer Tips για τη διαφύλαξη της προστασίας του χώρου σας και τη γενική ασφάλεια του σπιτιού σας, είτε εσείς είστε απόντες, είτε παρόντες. 7 + 1 Tips για το σπίτι σας Όταν θέλετε να χαλαρώσετε ή να κοιμηθείτε, μην αμελήσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κλειδώσετε την εξώπορτα, να ασφαλίσετε τα […]

Διαρρήκτες το Καλοκαίρι: Tips για την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Η MPASTANIS SECURITY σας ετοίμασε τα απόλυτα Summer Tips για τη διαφύλαξη της προστασίας του χώρου σας και τη γενική ασφάλεια του σπιτιού σας, είτε εσείς είστε απόντες, είτε παρόντες.

7 + 1 Tips για το σπίτι σας

 • Όταν θέλετε να χαλαρώσετε ή να κοιμηθείτε, μην αμελήσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κλειδώσετε την εξώπορτα, να ασφαλίσετε τα παράθυρα και να οπλίσετε το σύστημα του συναγερμού σας. Το γεγονός ότι βρίσκεστε εντός του σπιτιού, δεν αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για τους διαρρήκτες, πόσο μάλλον αν ταυτόχρονα κοιμάστε.
 • Το ίδιο ισχύει σε περίπτωση που θα χρειαστεί να απουσιάσετε από το σπίτι σας, έστω και για 2 λεπτά. Άρα όπως και να έχει, εστιάστε στην ορθή χρήση του συναγερμού σας.
 • Προσθέστε ως νέο μέλος στην οικογένειά σας έναν εκπαιδευμένο σκύλο ο οποίος θα αντιδράει ζωηρά σε ύποπτες κινήσεις.
 • Πριν φύγετε διακοπές βεβαιωθείτε ότι έχετε ασφαλίσει καλά τις πόρτες & τα παράθυρα του σπιτιού σας, καλό θα ήταν να έχετε κλειδαριές ασφαλείας ώστε σε περίπτωση κάποιας απόπειρας να δυσκολέψετε τον υποψήφιο ληστή.
 • Μην ανακοινώνετε την δραστηριότητα σας στα social media. Με αυτή την παρατήρηση δεν εννοούμε παραδείγματα ανθρώπων που δημοσιεύουν την κατάσταση τους ως status αλλά ακόμα και σε απάντηση με comment σε post φίλου τους. Μεγάλη προσοχή επομένως στο τι δηλώνετε, πότε θα έχετε άδεια, ποτέ θα φύγετε για το νησί ή το χωριό κ.λ.π.
 • Κατά τη διάρκεια της απουσίας μας φροντίζουμε να αφήσουμε ένα κλειδί του σπιτιού μας σε κάποιο δικό μας άτομο ώστε σε περίπτωση ενεργοποίησης του συναγερμού να μπορεί μεταβεί στο χώρο για να δει τι έχει συμβεί.
 • Εφόσον είστε παρόντες, δηλώστε την παρουσία σας! Μην ακολουθείτε συνήθειες που φανερώνουν το αντίθετο. Πχ: να αφήνετε σκουπίδια στην βεράντα για ημέρες, να έχετε μονίμως κλειστά πόρτες – παράθυρα.
 • Αν απ’ την άλλη, είστε απόντες (λόγω διακοπών) ασφαλίστε το σύστημα του συναγερμού σας, εφόσον έχετε ελέγξει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του και φύγετε ήσυχοι για ξέγνοιαστες διακοπές!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του χώρου σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106619663.

Περισσότερα
Οι θυροτηλεοράσεις που εγκαθίστανται στην εξώπορτα του σπιτιού γίνονται όλο και πιο διάσημες. Όχι μόνο κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται τεχνολογικά εξοπλισμένο, αλλά σας παρέχουν επίσης ένα παραπάνω επίπεδο ασφαλείας. Παρακάτω θα δείτε τρεις από τους  λόγους για τους οποίους η θυροτηλεόραση μπορεί να σας ωφελήσει. 1.Εντοπίστε και πιάστε τους ληστές Μπορείτε να ελαττώσετε τις […]

Oφέλη της θυροτηλεόρασης.

Οι θυροτηλεοράσεις που εγκαθίστανται στην εξώπορτα του σπιτιού γίνονται όλο και πιο διάσημες. Όχι μόνο κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται τεχνολογικά εξοπλισμένο, αλλά σας παρέχουν επίσης ένα παραπάνω επίπεδο ασφαλείας. Παρακάτω θα δείτε τρεις από τους  λόγους για τους οποίους η θυροτηλεόραση μπορεί να σας ωφελήσει.

1.Εντοπίστε και πιάστε τους ληστές

Μπορείτε να ελαττώσετε τις πιθανότητες παραβιάσεων με την εγκατάσταση των καμερών στην είσοδο του σπιτιού σας έτσι ώστε να βρίσκονται σε κοινή θέα και να αποτελούν προειδοποιητικό για τους ληστές πως το ακίνητο σας είναι προστατευμένο. Πολλές κάμερες επίσης περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως είναι η υψηλής ποιότητας ανάλυση, η καταγραφή και η αποθήκευση φωτογραφιών έτσι ώστε να μπορούν να βοηθήσουν της αρμόδιες υπηρεσίες σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε συμβάν.

2. Γνωρίζετε ποιος βρίσκεται πίσω από την πόρτα σας

Δείτε ποιος βρίσκεται πίσω από την πόρτα σας πριν απαντήσετε ή μέσω του κινητού σας όταν δεν είστε σπίτι. Επιπλέον πολλές κάμερες έχουν και την δυνατότητα επικοινωνίας έτσι ώστε να μπορείτε να συνομιλήσετε αν σας φανεί κάποιος ύποπτος.

3. Αυξήστε την αξία του σπιτιού σας

Καθώς η τεχνολογίας εξελίσσεται, οι αγοραστές δείχνουν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα σπίτια και φυσικά για τα πιο ασφαλή. Τα smart homes είναι πλέον πιο επιθυμητά και ελκυστικά στους αγοραστές καθώς επίσης και προσθέτουν περισσότερη αξία στο ακίνητο σας.

Περισσότερα
Τον τελευταίο καιρό έχουν παρατηρηθεί έντονα φαινόμενα απάτης σε πωλήσεις συστημάτων ασφαλείας μέσα από δικτυακούς ιστότοπους (eshop) και αρκετοί καταναλωτές έχουν πέσει θύματα της κατάστασης αυτής. Συγκεκριμένα αρκετές είναι οι περιπτώσεις αγοράς προϊόντων συστημάτων ασφαλείας (κεντρικές μονάδες, πληκτρολόγια, ανιχνευτές κ.α) από eshop , τα οποία είναι απομιμήσεις μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών, κινέζικης προέλευσης και φυσικά με […]

Φαινόμενα απάτης σε πωλήσεις συστημάτων ασφαλείας από eshop.

Τον τελευταίο καιρό έχουν παρατηρηθεί έντονα φαινόμενα απάτης σε πωλήσεις συστημάτων ασφαλείας μέσα από δικτυακούς ιστότοπους (eshop) και αρκετοί καταναλωτές έχουν πέσει θύματα της κατάστασης αυτής.

Συγκεκριμένα αρκετές είναι οι περιπτώσεις αγοράς προϊόντων συστημάτων ασφαλείας (κεντρικές μονάδες, πληκτρολόγια, ανιχνευτές κ.α) από eshop , τα οποία είναι απομιμήσεις μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών, κινέζικης προέλευσης και φυσικά με χαμηλότερο κόστος. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα οποία διοχετεύθηκαν στην Ελληνική αγορά από τα διάφορα eshop , που είχαν ως στόχο να πουλήσουν περισσότερο και να «χτυπήσουν» τις πραγματικές τιμές των προϊόντων , θέτουν σε υψηλό κίνδυνο την ασφάλεια των χώρων και των ανυποψίαστων καταναλωτών.

Είναι σημαντικό να γνωρίσουμε ότι αυτού του είδους τα προϊόντα δεν διαθέτουν κανένα πιστοποιητικό από την κατασκευάστρια εταιρεία και κανένα επίσημο παραστατικό αγοράς.

Επιπλέον, πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο οι περιπτώσεις πώλησης και τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας από μη αδειοδοτημένους εγκαταστάτες οι οποίοι δεν προμηθεύονται από τις επίσημες αντιπροσωπείες στην Ελλάδα αλλά από διάφορες χώρες της Ευρώπης (περιπτώσεις παραεισαγωγής) . Κι εδώ το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο διότι σε περίπτωση βλάβης ή προβληματικού υλικού, η επίσημη αντιπροσωπεία είναι υποχρεωμένη να αποστείλει το συγκεκριμένο προϊόν για έλεγχο στο εξωτερικό , επιβαρύνοντας τον καταναλωτή με έξοδα μεταφοράς και επισκέψεις τεχνικών για την επανοτοποθέτηση , καθώς επίσης, αφήνοντας το χώρο ακάλυπτο και χωρίς ασφάλεια για αρκετές ημέρες μέχρι να επιστρέψει το προϊόν .

Μην αγοράζετε προϊόντα συστημάτων ασφαλείας από ηλεκτρονικά καταστήματα eshop που δεν διαθέτουν επίσημα πιστοποιητικά αυθεντικότητας.

Περισσότερα
Γιατί χρειαζόμαστε σύστημα ασφαλείας, για το σπίτι μας ή την επιχείρησή μας; Αυτή την ερώτηση την έχουμε κάνει όλοι στον εαυτό μας κάποια στιγμή. Καλό είναι να την κάνουμε πριν μας συμβεί κάτι κακό και να πάρουμε τα μέτρα μας. Όταν κοιτάζετε την οικογένειά σας και το σπίτι σας, γνωρίζετε ότι θέλετε να είναι ασφαλείς […]

Η σημασία ενός συστήματος ασφαλείας για το σπίτι και τους αγαπημένους μας.

Γιατί χρειαζόμαστε σύστημα ασφαλείας, για το σπίτι μας ή την επιχείρησή μας; Αυτή την ερώτηση την έχουμε κάνει όλοι στον εαυτό μας κάποια στιγμή. Καλό είναι να την κάνουμε πριν μας συμβεί κάτι κακό και να πάρουμε τα μέτρα μας. Όταν κοιτάζετε την οικογένειά σας και το σπίτι σας, γνωρίζετε ότι θέλετε να είναι ασφαλείς πάντα, από κάθε απρόβλεπτο κίνδυνο που μπορεί να παρουσιαστεί. Όταν φεύγετε για εργασία το πρωί, αυτό που θέλετε τελειώνοντας το απόγευμα είναι να επιστρέψετε σε μια χαμογελαστή οικογένεια και σε ένα σπίτι που είναι ασφαλές. Αλλά όπως λένε, η ελπίδα δεν είναι στρατηγική. Το συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό εγκληματικότητας στις πόλεις αντικατοπτρίζει την πικρή αλήθεια. Κι όμως πολλοί άνθρωποι παραβλέπουν, αγνοούν και υποτιμούν την ανάγκη να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας για το σπίτι ή την επιχείρησή τους. Μια διάρρηξη ή κλοπή μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες, τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Η οικονομική απώλεια μπορεί να είναι ανακτήσιμη, το τραύμα όμως που προκλήθηκε στην οικογένειά σας και στον εαυτό σας μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Έτσι αφιερώστε ένα λεπτό για να σκεφτείτε αυτό… αξίζει τον κίνδυνο αυτή η απώλεια;

Υπάρχουν αρκετές έρευνες που μας δείχνουν ξεκάθαρα πως η τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για τους διαρρήκτες που σε άλλη περίπτωση δεν θα δίσταζαν να εισέλθουν στο σπίτι σας και να σας αφαιρέσουν ότι πολύτιμο έχετε. Αντίθετα ένας συναγερμός ή και κάμερες, τους αποτρέπει και τους φοβίζει να μπουν στο χώρο σας, γιατί γνωρίζουν πως το σίγουρο είναι να μην τα καταφέρουν και να κινδυνεύουν να συλληφθούν.

Το σημαντικότερο όλων είναι φυσικά η επιλογή της εταιρείας που θα σας κάνει την εγκατάσταση του συστήματος συναγερμού στον χώρο σας.

Καλέστε μας στο 2106619663 και ζήστε την ζωή σας χωρίς άγχος και ανασφάλεια. Να ξέρετε ότι θα έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή για το σύστημα ασφαλείας της οικίας σας.

Περισσότερα
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι διαρρήξεις, θεωρούνται εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας, και είναι ένας από τους πιο κοινούς τύπους εγκλημάτων στη χώρα. Στην πραγματικότητα, το 75% όλων των εγκλημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τέτοιου είδους εγκλήματα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν για να παραμείνουν ασφαλείς αυτοί και οι περιουσίες […]

Διαρρήξεις και αποτροπή με Συστήματα Συναγερμού

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι διαρρήξεις, θεωρούνται εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας, και είναι ένας από τους πιο κοινούς τύπους εγκλημάτων στη χώρα. Στην πραγματικότητα, το 75% όλων των εγκλημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τέτοιου είδους εγκλήματα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν για να παραμείνουν ασφαλείς αυτοί και οι περιουσίες τους.

Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι το 12% του συνόλου των διαρρήξεων συμβαίνει όταν υπάρχουν ξεκλείδωτες πόρτες. Αυτό αποτελεί μια σημαντική υπενθύμιση για να διατηρείτε τις πόρτες και τα παράθυρά σας κλειδωμένα. Εκτός από το να διατηρείτε τις πόρτες και τα παράθυρα σας κλειδωμένα η ασφάλεια σας θα αυξανόταν σημαντικά εάν επενδύατε και σε ένα σύστημα συναγερμού. Είναι γνωστό πως οι περισσότερες διαρρήξεις συμβαίνουν σε κατοικίες, παρά σε εμπορικά ακίνητα.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των διαρρήξεων που πραγματοποιούνται συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνήθως από τις έξι το πρωί 6 π.μ. έως και της έξι 6 μ.μ. το απόγευμα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ιδιοκτήτες των σπιτιών συνήθως δεν βρίσκονται στα σπίτια τους κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών. Οι διαρρήκτες συνήθως ψάχνουν για χρήματα και μικρού μεγέθους ακριβά αντικείμενα όπως κοσμήματα . Επίσης τα ηλεκτρονικά είδη είναι περιζήτητα από τους διαρρήκτες. Τις περισσότερες φορές προσπαθούν να πάρουν ό,τι μπορεί να χωρέσει στην τσέπη τους ή σε μικρές τσάντες.

Οι διαρρήξεις σε εμπορικά καταστήματα συμβαίνουν συνήθως τη νύχτα, αφού αυτό είναι το χρονικό διάστημα, που κανείς δεν βρίσκεται στο κτίριο. Οι διαρρήξεις σε εμπορικά καταστήματα έχουν συνήθως διαφορετικό χαρακτήρα. Σε αυτού του είδους τις διαρρήξεις , οι κλέφτες είναι διατεθειμένοι να πάρουν μεγαλύτερα αντικείμενα, όπως είναι οι υπολογιστές.Οι περισσότερες διαρρήξεις γίνονται μέσω της μπροστινής πόρτας εισόδου. Πιο συγκεκριμένα, μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι το 34% των διαρρηκτών μπαίνουν από την μπροστινή πόρτα, το 23% από κάποιο παράθυρο του σπιτιού ενώ το 22% από κάποια πόρτα στο πίσω μέρος του σπιτιού. Μόνο το 9% των διαρρηκτών επιλέγουν να μπουν από το γκαράζ, το 4% των διαρρηκτών από το υπόγειο και μόλις το 2% μέσω μιας αποθήκης.

Τα παραπάνω στατιστικά στοιχεία δείχνουν τη σημασία της ύπαρξης ενός εγχώριου συστήματος ασφαλείας. Οι περισσότερες διαρρήξεις δεν γίνονται εντελώς τυχαία. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι διαρρήκτες έχουν ελέγξει τη γειτονιά και γνωρίζουν πότε οι ιδιοκτήτες φεύγουν για τη δουλειά τους και πότε επιστρέφουν. Έχουν εξετάσει επίσης ποια σπίτια διαθέτουν σύστημα ασφαλείας και ποια όχι. Επίσης, έχουν προσπαθήσει να δουν τι αντικείμενα υπάρχουν μέσα στο σπίτι.

Ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι όπως για παράδειγμα ένας συναγερμός ασφαλείας μπορεί να εξασφαλίσει ότι ένας διαρρήκτης δεν θα μπορέσει να εισέλθει στο σπίτι σας. Τα συστήματα ασφαλείας είναι τόσο απλά ή τόσο σύνθετα όσο θα θέλετε εσείς να είναι. Τα συστήματα ασφαλείας είναι πολύ απλά στην λειτουργία τους. Μπορείτε να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείται το σύστημα ασφαλείας σας μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα συστήματα ασφαλείας μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν και αισθητήρες κίνησης ενώ επίσης έχουν τη δυνατότητα να σας καλούν σε κινητό τηλέφωνο σε περίπτωση που κάτι περίεργο συμβεί.

Περισσότερα
Με την πάροδο του χρόνου, οι διαρρήκτες τείνουν να γίνονται ολοένα και πιο «ευρηματικοί», καταφέρνοντας να εισβάλλουν ακόμη και σε σπίτια «φρούρια». Συχνά, εντοπίζουν σημεία εισόδου εύκολα προσβάσιμα, χωρίς να κάνουν αντιληπτή την παρουσία τους, ακόμη και όταν οι κάτοχοι βρίσκονται μέσα στο χώρο. Για τις περιπτώσεις αυτές δίνουμε μια εύκολη και αποτελεσματική λύση, το […]

Κουμπί πανικού-Σώζει ζωές!

Με την πάροδο του χρόνου, οι διαρρήκτες τείνουν να γίνονται ολοένα και πιο «ευρηματικοί», καταφέρνοντας να εισβάλλουν ακόμη και σε σπίτια «φρούρια». Συχνά, εντοπίζουν σημεία εισόδου εύκολα προσβάσιμα, χωρίς να κάνουν αντιληπτή την παρουσία τους, ακόμη και όταν οι κάτοχοι βρίσκονται μέσα στο χώρο.
Για τις περιπτώσεις αυτές δίνουμε μια εύκολη και αποτελεσματική λύση, το ΚΟΥΜΠΙ ΠΑΝΙΚΟΥ.

Το κουμπί αυτό μπορεί να βρίσκεται πάνω στο πληκτρολόγιο του συναγερμού ή με την μορφή κωδικού, επίσης για μέγιστη ασφάλεια το κουμπί πανικού είναι και μία έξυπνη μικρή συσκευή (μπρελόκ τσέπης) που παρέχει εύκολη πρόσβαση, όπως για παράδειγμα το υπνοδωμάτιο, επειδή είναι ασύρματο και δεν χρειάζονται καλώδια.

Ενδείκνυται σε συμβάντα απειλής, στις περιπτώσεις ηλικιωμένων και γενικότερα ασθενών που χρήζουν έκτακτης βοήθειας, καθώς είναι για μια σωτήρια επιλογή σε περιπτώσεις διάρρηξης, κλοπής ή επείγουσας ανάγκης.

Με ένα απλό πάτημα του κουμπιού, ενεργοποιείται αυτόματα το σύστημα συναγερμού του προστατευόμενου χώρου και το σήμα κινδύνου λαμβάνει απευθείας το κέντρο λήψεων σημάτων, όπου ενημερώνει άμεσα την Ελληνική Αστυνομία για το υπερεπείγον του περιστατικού. Με τον τρόπο αυτό, ο κάτοχος την στιγμή που βρίσκεται σε κίνδυνο είναι σε θέση να ειδοποιήσει άμεσα τις αρμόδιες Αρχές, χωρίς τη χρήση τηλεφώνου και κυρίως χωρίς να δώσει στόχο στους επίδοξους ληστές.

Το κουμπί πανικού προσφέρει αίσθηση απόλυτης ασφάλειας. Πλέον, σε κάθε αγορά και εγκατάσταση συστήματος συναγερμού, συνίσταται η προσθήκη της συσκευής αυτής για μέγιστη προστασία. Αποτελεί ένα gadget που σας συντροφεύει σε κάθε σημείο του προστατευόμενου χώρου σας, καθώς συστήνεται η κατοχή όλων των μελών μίας οικογένειας.

Περισσότερα
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.