ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Ή ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ;

Γνωρίζατε ότι σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία τις ΕΛΑΣ  μόνο τα έτη 2017 και 2018 οι κλοπές έχουν αυξηθεί δραματικά;

Η αστάθεια στα εργασιακά δεδομένα, το πολύ χαμηλό εισοδηματικό επίπεδο, το αίσθημα απόγνωσης και η έλλειψη αυτοελέγχου εξαιτίας διαφόρων παραγόντων, αποτελούν κάποιες από τις αιτίες που οξύνουν το πρόβλημα της εγκληματικότητας.

Όσο ισχυρή και αν είναι η τιμωρία που θα επέλθει, οι εγκληματικές τάσεις δεν παύουν να υπάρχουν. Γι’ αυτό η πιο ασφαλής επιλογή είναι η πρόληψη. Καταπολεμήστε το άγχος και την αβεβαιότητα και αφήστε άλλους να ανησυχούν για σας. Με νέα εξελιγμένα, άρτια συστήματα και καταρτημένη τεχνική υποστήριξη, μπορείτε να απολαύσετε άμεσα τα οφέλη της επιτυχούς θωράκισης της περιουσίας σας.

Χάρη στην εμπειρία και τις γνώσεις μας, μπορούμε να αποτρέψουμε έναν ληστή από το να παραβιάσει το χώρο σας. Ακόμα και αν ψάχνετε τις αποδείξεις για μια παράνομη δραστηριότητα, τι καλύτερο από την τοποθέτηση ενός κλειστού κυκλώματος CCTV.

Μην κρατάτε παθητική στάση, ενεργήστε σωστά! Η οικονομική ύφεση συνεχίζει να υπάρχει και να πλήττει εξαντλητικά όλο και περισσότερο τον ελληνικό λαό. Συνδυάστε το όφελος ασφαλείας με το χαμηλό κόστος στις υπηρεσίες μας και προστατευτείτε με το κατάλληλο σύστημα, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

Περισσότερα

Οι πελάτες πληρώνουν με POS και οι δράστες βρίσκουν ελάχιστα χρήματα στα ταμεία.

Μπαράζ διαρρήξεων σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες σε φαρμακεία της Θεσσαλονίκης, κυρίως στην περιοχή του Ιπποκρατείου στα ανατολικά και στις περιοχές της Ευκαρπίας και του Ευόσμου δυτικά. Σπείρες διαρρηκτών με καλυμμένα πρόσωπα εισέβαλαν την τελευταία εβδομάδα κατά τις νυχτερινές ώρες ή τα ξημερώματα, σε περισσότερα από 10 φαρμακεία, σπάζοντας θορυβωδώς στόρια και πόρτες, χωρίς ωστόσο να βρουν μεγάλα χρηματικά ποσά στα ταμεία, στα οποία δεν υπήρχαν παρά μόνο λίγα κέρματα λόγω της διαδεδομένης χρήσης POS. Η τελευταία διάρρηξη έγινε σήμερα τα ξημερώματα σε φαρμακείο στην περιοχή του Ιπποκρατείου.

Περισσότερα
Σε ανοδική τάση οι ληστείες με τη χρήση της τεχνικής αναρρίχησης στην Ανατολική Αττική

Ένας απ’ τους πλέον προσφιλείς τρόπους με τον οποίο οι ληστές παραβιάζουν τις εξοχικές κατοικίες ή τις κατοικίες εκείνες που βρίσκονται σε αραιοκατοικημένες περιοχές, είναι η τεχνική της αναρρίχησης, η οποία είναι ευρέως διαδεδομένη σε περιοχές με λίγα σπίτια και με ακόμη λιγότερη ασφάλεια.

Ληστές αναρριχούνται και παραβιάζουν σπίτια στην Ανατολική Αττική

Σε ανοδική τάση οι ληστείες με τη χρήση της τεχνικής αναρρίχησης στην Ανατολική Αττική

Ένας απ’ τους πλέον προσφιλείς τρόπους με τον οποίο οι ληστές παραβιάζουν τις…

Περισσότερα
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.