Με την πάροδο του χρόνου, οι διαρρήκτες τείνουν να γίνονται ολοένα και πιο «ευρηματικοί», καταφέρνοντας να εισβάλλουν ακόμη και σε σπίτια «φρούρια». Συχνά, εντοπίζουν σημεία εισόδου εύκολα προσβάσιμα, χωρίς να κάνουν αντιληπτή την παρουσία τους, ακόμη και όταν οι κάτοχοι βρίσκονται μέσα στο χώρο. Για τις περιπτώσεις αυτές δίνουμε μια εύκολη και αποτελεσματική λύση, το […]

Με την πάροδο του χρόνου, οι διαρρήκτες τείνουν να γίνονται ολοένα και πιο «ευρηματικοί», καταφέρνοντας να εισβάλλουν ακόμη και σε σπίτια «φρούρια». Συχνά, εντοπίζουν σημεία εισόδου εύκολα προσβάσιμα, χωρίς να κάνουν αντιληπτή την παρουσία τους, ακόμη και όταν οι κάτοχοι βρίσκονται μέσα στο χώρο.
Για τις περιπτώσεις αυτές δίνουμε μια εύκολη και αποτελεσματική λύση, το ΚΟΥΜΠΙ ΠΑΝΙΚΟΥ.

Το κουμπί αυτό μπορεί να βρίσκεται πάνω στο πληκτρολόγιο του συναγερμού ή με την μορφή κωδικού, επίσης για μέγιστη ασφάλεια το κουμπί πανικού είναι και μία έξυπνη μικρή συσκευή (μπρελόκ τσέπης) που παρέχει εύκολη πρόσβαση, όπως για παράδειγμα το υπνοδωμάτιο, επειδή είναι ασύρματο και δεν χρειάζονται καλώδια.

Ενδείκνυται σε συμβάντα απειλής, στις περιπτώσεις ηλικιωμένων και γενικότερα ασθενών που χρήζουν έκτακτης βοήθειας, καθώς είναι για μια σωτήρια επιλογή σε περιπτώσεις διάρρηξης, κλοπής ή επείγουσας ανάγκης.

Με ένα απλό πάτημα του κουμπιού, ενεργοποιείται αυτόματα το σύστημα συναγερμού του προστατευόμενου χώρου και το σήμα κινδύνου λαμβάνει απευθείας το κέντρο λήψεων σημάτων, όπου ενημερώνει άμεσα την Ελληνική Αστυνομία για το υπερεπείγον του περιστατικού. Με τον τρόπο αυτό, ο κάτοχος την στιγμή που βρίσκεται σε κίνδυνο είναι σε θέση να ειδοποιήσει άμεσα τις αρμόδιες Αρχές, χωρίς τη χρήση τηλεφώνου και κυρίως χωρίς να δώσει στόχο στους επίδοξους ληστές.

Το κουμπί πανικού προσφέρει αίσθηση απόλυτης ασφάλειας. Πλέον, σε κάθε αγορά και εγκατάσταση συστήματος συναγερμού, συνίσταται η προσθήκη της συσκευής αυτής για μέγιστη προστασία. Αποτελεί ένα gadget που σας συντροφεύει σε κάθε σημείο του προστατευόμενου χώρου σας, καθώς συστήνεται η κατοχή όλων των μελών μίας οικογένειας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

Previous Post

Πώς να Προστατέψετε την Περιουσία σας από Διαρρήκτες Τι Συστήνει η Αστυνομία

Next Post

Διαρρήξεις και αποτροπή με Συστήματα Συναγερμού

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.